Kertszépítők

Kertszépítők. Kertgondozás Kertépítés ,- Budán
Tel: +36 70 567 3122 ; e-mail: matay.kert@gmail.com

in English: Gardening, - Buda  Tel: +36 70 567 3122; email: matay.kert@gmail.com

Kertszépítés, kertépítés és gondozás mesterfokon!  Korrekt árak, gyors és precíz szakmai munka! A fő működési terület Budapest - Budai részen, kiemelten Óbuda és környéke és a II. kerület, vállalunk továbbá munkákat Óbudával szomszédos kerületekben, településeken. 

Professzionális gépek, megbízható és szakember gárda, akik nem csak magaszintűen értenek hozzá, de igény szerint angol nyelven is beszélnek az ügyfeleinkkel.  Keresse a budai kertek mestereit elérhetőseigeinken.  
 
Figyelem weboldalunk tesztüzemódban van így a tartalmak feltöltése jelenleg van folyamatban! Kérjük később térjen vissza a friss információkért, kertészeti tipekkért st. Köszönjük!
TIPPEK

Kertszépítők

Kertszépítők
Kertszépítés, kertépítés és gondozás mesterfokon!  A fő működési terület Budapest - Budai részén, kiemelten Óbuda és környéke illetve a II. kerület.
Professzionális gépek, megbízható és szakember gárda, akik nem csak magaszintűen értenek hozzá, de igény szerint angol nyelven is beszélnek az ügyfeleinkkel.  Keresse a budai kertek mesterit elérhetőseigeinken.  
Mikor célszerű a megelőző permetezés?

A lemosó permetezés szükséges tavasszal és ősszel egyaránt. Előbbit a fagyok elmúltával, de még rügyfakadás előtt érdemes elvégezni, míg utóbbit a lombhullás idején. Gyengén fertőzött növényeknél átalában elég 1-1 kezelés, erősebb fertőzöttségnél mindenképp kell ismétlő permetezés.

Milyen szolgáltatásokat és hol vehetek igénybe a Kertszépítőktől?

Szolgáltatásaink teljeskörűen lefedik a kertépítés, kerttervezés, kivitelezés minden fázisát.  Ezen felül vállaljuk még kertek gondozását, alkalomszerűen és folyamatos szezon alatti karbantartással is. Tervezünk, telepítünk és javítunk öntözőrendszereket. Hozzáértően kezeljük növényvédelem minden területét (permetezés, gyomirtás stb.), gondozva így gyümölcsfákat, örökzöldeket, virágokat és egyéb zöldfelületeket. Vállaljuk fák metszését és kivágását, örökzöldek nyírását és telepítését is természetesen. Profi gépekkel, szakember gárdával, gyors és szakszerű munkát végzünk a kertgondozás, kertépítés és karbantartás minden területén.  Elsődleges működési területünk Óbuda, Hármashatárhegy és az azzal szomszédos kerületek. Munkatársaink beszélnek angolul. 

Kertszépítők , Kertgondozás Kertépítés,- Budán

Tel: +36 70 567 3122

e-mail: matay.kert@gmail.com

www.kertszepitok.hu  

Do we speak English?

Yes, we speak English.

Gardening, Gardening, - in Buda
Tel: +36 70 567 3122
email: matay.kert@gmail.com
www.kertszepitok.hu
Hírek

Helyszín

Budapest, Buda (II.- III. kerület és szomszédos területek)

Budapest, Buda (District II - District III and adjoining areas)