Kertszépítők

Kertszépítők –Budai kertek mesterei, összhangban a természettel!
 
 
????Egész évben otthon vagyunk a kertben! ????‍????????????‍????Szolgáltatásaink: 3D Kerttervezés, tereprendezés, földmunkák, gyepszőnyeg és füvesítés, növényültetés, járdák és teraszok kialakítása, automata öntözőrendszerek, kertvilágítás, sziklakert és támfal építés, kültéri konyhák, pergolák, autóbeállók építése. ????‍????????????‍????Kertgondozás, karbantartás, kertrendezés!
KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT!: ????Telefon: +36 70 567 3122; ????e-mail: matay.kert@gmail.com

 
????Célunk, hogy veled közösen egy olyan kertet hozzunk létre, amely az elképzeléseddel és a professzionális kertkultúrával harmonizál. ????Szeretnénk, hogy általunk épített kerted egy esztétikus és egészséges környezetet teremtsen Neked és családodnak! ????Magas szintű szakértelemmel a terület egyedi tulajdonságait figyelembe véve segítünk megtalálni a legjobb megoldásokat! ????‍????????????‍????Minőségi munkavégzés, korszerű technológiával, kedvező árakon, garanciával, rövid határidővel.
 
 
Szolgáltatási területünk: II.-III.-XII kerület és azzal szomszédos területek, bővebben BUDAPEST és PEST MEGYE. Magánszemélyek, Társasházak és Ipari területek részére is. 
 
We speak English, feel free to call Gardening:  phone: +36 70 567 3122;      email: matay.kert@gmail.com,     

 

 
 
 
 
 
 
 

Szolgáltatások

 Felmérés ,  Kerttervezés ,  Kertépítés , Öntözőrendszer telepítése ,   Kertfelújítás,  Kertgondozás, -fenntartás , 

  Támfalépítés,   Növénytelepítés ,   Tóépítés ,  Növényvédelem;  Permetezés, Faápolás; 

 Bozótírtás ,   Gyepfelújítás,   Gyepszellőztetés,  Évelő kertek felújítása, fenntartása,   Szőlő, gyümölcsfa metszés

 Fűkaszálás ,   Alkalmi kerterendbetétel,   Kerti utak kialakítása ,  Fűvesítés ,   kertvilágítás ,  minden ami, kert! 

 

 

TIPPEK

Kertszépítők

Kertszépítők
Kertszépítés, kertépítés és gondozás mesterfokon!  A fő működési terület Budapest - Budai részén, kiemelten Óbuda és környéke illetve a II. kerület.
Professzionális gépek, megbízható és szakember gárda, akik nem csak magaszintűen értenek hozzá, de igény szerint angol nyelven is beszélnek az ügyfeleinkkel.  Keresse a budai kertek mesterit elérhetőseigeinken.  
Mikor célszerű a megelőző permetezés?

A lemosó permetezés szükséges tavasszal és ősszel egyaránt. Előbbit a fagyok elmúltával, de még rügyfakadás előtt érdemes elvégezni, míg utóbbit a lombhullás idején. Gyengén fertőzött növényeknél átalában elég 1-1 kezelés, erősebb fertőzöttségnél mindenképp kell ismétlő permetezés.

Milyen szolgáltatásokat és hol vehetek igénybe a Kertszépítőktől?

Szolgáltatásaink teljeskörűen lefedik a kertépítés, kerttervezés, kivitelezés minden fázisát.  Ezen felül vállaljuk még kertek gondozását, alkalomszerűen és folyamatos szezon alatti karbantartással is. Tervezünk, telepítünk és javítunk öntözőrendszereket. Hozzáértően kezeljük növényvédelem minden területét (permetezés, gyomirtás stb.), gondozva így gyümölcsfákat, örökzöldeket, virágokat és egyéb zöldfelületeket. Vállaljuk fák metszését és kivágását, örökzöldek nyírását és telepítését is természetesen. Profi gépekkel, szakember gárdával, gyors és szakszerű munkát végzünk a kertgondozás, kertépítés és karbantartás minden területén.  Elsődleges működési területünk Óbuda, Hármashatárhegy és az azzal szomszédos kerületek. Munkatársaink beszélnek angolul. 

Kertszépítők , Kertgondozás Kertépítés,- Budán

Tel: +36 70 567 3122

e-mail: matay.kert@gmail.com

www.kertszepitok.hu  

Do we speak English?

Yes, we speak English.

Gardening, Gardening, - in Buda
Tel: +36 70 567 3122
email: matay.kert@gmail.com
www.kertszepitok.hu
Miért lesz beteg a kertem, ha ősszel nincs lepermetezve?

A gyakorlatban régóta alkalmazott lemosó permetezések használatának metódusa az elmúlt időszakban változáson ment keresztül. Az őszi zárókezelések háttérbe szorulásával a hangsúly a tavaszi indítókezelésekre helyeződött át, esetenként le is szűkült a tavaszi kezelésekre. Nem kérdés azonban az őszi kezelés szükségessége azon gyümölcsösökben, zölfelületeken, amelyet az adott évben valamilyen természeti csapás, legtöbb esetben jég általi károsodás ért. Az elhúzódó őszi időjárás, valamint az enyhe téli időszak kedvez a kórokozók és kártevők áttelelésének, ezért érdemes lenne újragondolni az őszi lemosó permetezések beiktatását, hiszen a károsítók felszaporodásának egyik leghatékonyabb megelőzési módja ezen kezelések alkalmazása.

Fűtelepítés ősszel vagy tavasszal?

A kérdés jó, hiszen sok helyről lehet hallani, hogy ez, vagy az a megoldás sokkal jobb, mint a másik. Tulajdonképpen a fűmag kiszórására az az alkalmas idő, amikor a hőmérséklet nem nagyon megy 14°C alá. Tehát gyakorlatilag tavasztól őszig szinte bármikor elvégezhető a vetés. A két időszak preferáltsága a valószínűsíthetően több csapadék miatt van, ergo kevesebbet kell majd öntözni – ez azonban nem mindig igaz. Lényegében az őszi vetéssel annyiban járunk jobban, hogy a gyepben kevesebb gaz fog megmaradni, mivel azok csírázásához jellemzően több fényre és melegebb időre van szükség.

Hírek

Helyszín

Budapest, elsődlegesen Buda (II.- III. - XII. kerület és szomszédos területek, Pest megyei települések)

Budapest, Buda (District II - District III District XII. and adjoining areas)